Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenledi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenledi

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenledi

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde, anne ve anne adayları, Yeşilay gönüllüleri ve polis adayları uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirildi. Uyuşturucu madde çeşitleri ve önleyici faaliyetler de anlatıldı.

29.04.2024 13:06

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünce anne ve anne adayları, Yeşilay gönüllüleri ile polis adayları, uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22-29 Nisan'da gerçekleştirdiği etkinliklerde, "En İyi Narkotik Polisi Anne", Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA), "narkorehber" ve "narko nokta" projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerleri, anne ve anne adayları, Yeşilay gönüllüleri ile polis adaylarına yönelik düzenlenen eğitimlerde, uyuşturucu madde çeşitleri ve önleyici faaliyetler de anlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele projeleri hakkında bilgilendirme etkinlikleri düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement