Nevşin Mengü: Etkili Bir Sunum İçin Hedef Kitlenizi İyi Belirleyin - Son Dakika
Güncel

Nevşin Mengü: Etkili Bir Sunum İçin Hedef Kitlenizi İyi Belirleyin

Nevşin Mengü: Etkili Bir Sunum İçin Hedef Kitlenizi İyi Belirleyin

Türkiye'nin en önemli habercilerinden ve Ünlülerden Eğitim.com'un eğitmenlerinden biri olan Nevşin Mengü, detaylarıyla anlatıyor.

13.12.2017 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir topluluğunun önünde konuşmamız gerekiyorsa ve onların ilgisini çekmek istiyorsanız, sunumunuzun çok etkili olması gerekiyor. Eğer ki hitap ettiğiniz topluluğun ilgisini çekemiyorsanız ne kadar büyük bir şirketin yöneticisi olduğunuz ya da yaptığınız işte ne kadar başarılı olduğunuzun çok da bir önemi kalmıyor. Çünkü dikkatini size veremeyen izleyicilerin sizden beklediği tek şey konuşmanızı bir an önce bitmesi.

Durum böyle olduğunda da siz anlatmak ve vermek istediğiniz bilgileri iyi bir şekilde aktaramamış olacaksınız. Peki, Etkili Sunum Teknikleri ile karşınızdakileri etkileyebilir misiniz?

Türkiye'nin en önemli habercilerinden ve www.unlulerdenegitim.com'un eğitmenlerinden biri olan Nevşin Mengü'ye göre evet. Takipçilerine seslenen Mengü, eğitim videosunda 'Sunumda Hazırlık Süreci', 'Sunum Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler', 'Sunum Kaygısı' ve 'Etkili Sunumun Özelikleri' konu başlıklarıyla etkili bir sunumun parametrelerini takipçileriyle paylaşıyor. Bir sunumda 'Zaman Yönetimi', 'Sunum Türleri', 'Hedef Kitlenin Niteliklerine Göre Etkili Sunum', 'Sunumda Dinleyici Soruları' ve 'Katılımcılarla Göz Temasının Önemine de değinen Mengü, gazetecilik kariyeri boyunca ve sunduğu programlarda misafirlerini nasıl etik kurallar çerçevesinde organize ettiğini de anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nevşin Mengü: Etkili Bir Sunum İçin Hedef Kitlenizi İyi Belirleyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement