Nilüfer Müzik Festivali, Kaan Tangöze ile Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Müzik Festivali, Kaan Tangöze ile Start Aldı

Nilüfer Müzik Festivali, Kaan Tangöze ile Start Aldı

BURSA'da Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Nilüfer Müzik Festivali" bugün başladı.

03.09.2016 00:02

BURSA'da Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Nilüfer Müzik Festivali" bugün başladı. Binlerce gencin çadır kurarak katıldığı festivalin ilk gecesinde Duman grubunun sevilen solisti Kaan Tangöze sahne aldı.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Nilüfer Müzik Festivali" bugün Balat Orman'ında başladı. Sabahın erken saatlerinde festival için sıraya giren müziksever gençler, Balat Orman'ı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Festival alanının kapılarının açılmasıyla, kamp alanına giren binlerce genç, çadırlarını kurarak dinlenme fırsatı buldu. Festivalin ilk günü olmasına rağmen, 5 bin kampçının festival alanına çadır kurduğu, konaklama yapmayacak ve sadece konser keyfini çıkaracak gencin ise 10 bin kişiyi açtığı bildirildi. Havanın kararmasıyla konser alanlarını dolduran gençler, İlhan Erşahin's İstanbul Sessions, Kaan Tangöze ve HEY! Douglas ile doyasıya eğlendi. Gecenin sonunda, Duman grubunun sevilen solisti Kaan Tangöze sahne aldı. Tangöze, sahneye "Bekle dedi gitti" şarkısıyla çıkarak gençlere duygusal anlar yaşattı. Binlerce genç, Tangöze'nin şarkıylarıyla gece geç saatlere eğlenme fırsatı buldu.

Festivalin ikinci gününde ise 11 grup ve sanatçı sahne alacak. İkinci günün kapanış gecesini ise, sevilen Rock grubu "Duman" sevilen parçalarıyla yapacak. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nilüfer Müzik Festivali, Kaan Tangöze ile Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement