Nisan Ayı Meclis Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Keşan Belediye Meclisi Nisan ayı 2. oturumu için toplandı.

14.04.2012 08:26

Keşan Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısının 2. oturumunu 13 Nisan Perşembe günü saat 17.00'de, Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın başkanlığında gerçekleştirdi.

MHP'li Meclis Üyesi Erkan Gege, AK Parti'li Meclis üyeleri Orhan Süzen ile Bayram ay'ın mazeretlerinden dolayı izinli sayıldıkları toplantı, Keşan Belediyesi'nin 2011 yılı faaliyetlerinin, Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından okunmasıyla başladı.

Tamamı 75 sayfa dan oluşan ve belediyeye bağlı 13 müdürlüğü kapsayan faaliyet raporlarını okuyan Mehmet Özcan, 2011 yılı faaliyet raporunun oylamanın yapılması için yerine Keşan Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Erdoğan Gümülcineli' ye bıraktı.

2011 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, Özcan tekrar Meclis Salonu'ndaki yerini aldı.

Daha sonra gündemin 2. Maddesi olan Denetim Raporuna geçildi.

Ercan Ersoylu'nun Başkanı olduğu, İsmail Özkan, Mustafa Yavaş, Aydın İstek,ve Ercan Dağlı'nın üyeleri bulunduğu Denetim Komisyonu'nun , 2011 yılı İnceleme ve Araştırma Raporu, Komisyon Başkanı Ercan Ersoylu tarafından okundu.Rapor'un ardından sözcüleri fikirlerini aktardı. Rapor oy birliği ile kabul edildi. Özcan, Denetim Komisyonu'nda yer alan üyelerin 3 ayda bir toplanmasını ve hesapları rastgele olarak alımları kontrol etmesini istedi.

Denetim kurulunda yer alan MHP'li üye aydın istek, Komisyon'da iyi bir çalışma olduğunu belirterek alacak tahsilatlarının üzerine gidilmesini dile getirdi.

Toplantıda son gündem maddesi İmar ve şehircilik Müdürlüğü'nden gelen 2 adet İmar Plan Tadilatı görüşüldü. Oy birliği ile kabul edildi.

Mehmet Özcan, toplantıyı alınan kararların kente hayırlı olmasını diledi.

Keşan Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı 3 Mayıs Perşembe saat 17.00 olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nisan Ayı Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement