Nizip'te "Ödül Töreni" Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Nizip'te "Ödül Töreni" Düzenlendi

Nizip\'te "Ödül Töreni" Düzenlendi

Nizip Yerleşkesinde dereceye giren öğrencilere Nizip Stadyumunda "Ödül Töreni" düzenlendi.

16.05.2012 08:22

"Nizip 2. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği" etkinlikleri çerçevesinde Nizip Yerleşkesinde dereceye giren öğrencilere Nizip Stadyumunda "Ödül Töreni" düzenlendi.

Ödül törenine; Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

Öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, "Sizlerle birlikte olunca üniversitede geçirdiğim günleri hatırladım. Üniversitede geçirdiğim yıllar süresince hep ülkemize dair, ülkemizin gelişmesine, büyümesine dair hayaller kurdum. Okurken şunu gördüm. Türkiye gerçekten gerek İslam coğrafyasında gerekse Ortadoğu'da gerek doğu aleminde örnek ve model alınan bir ülkeydi. Sosyal yaşamından kültürel yaşamına eğitim yaşamına kadar her bakımdan mercek altında tutuluyordu. Sadece kendiniz için değil başkaları için de yaşamak adına bir şeyler geliştirin" ifadesinde bulundu.

Törende konuşan Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, "Geçen yıl birincisi Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi tarafından düzenlenen bahar şenliklerinin bu yıl daha coşkulu olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı çok büyük memnuniyet duyuyorum. Bu sayede Nizip'te ki sosyal imkanların yetersizliği ile ilgili büyük bir eksiklik giderilmiş oluyor. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Nizip yerleşkesine verdiği katkılar dolayı ve aynı zamanda yılın kaymakamı seçilen Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz'e, Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan adına Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'a, Nizip Ticaret Borsası adına Meclis Başkanı Talat Akın'a, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına Genel Sekreter Serpil Gündoğdu'ya, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan ve Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman tarafından plaket takdim edildi.

Web Tasarım Yarışmasında birinci Abdurrahman Kartal, ikinci Güzide Kalkan, üçüncü Eren Korkmaz'a Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özge Akdoğan tarafından, Çuvalla Yürüme Yarışmasında birinci Nebi Aslan, ikinci Barbaros Hıdıroğlu ve üçüncü Abbas Kurtuluş'a Nizip Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Derman tarafından, Ses Yarışmasında birinci Rıdvan Çiçek, ikinci Mustafa Oluğ ve üçüncü Serdar Bülbül'e Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Derman tarafından, Yumurta Yeme Yarışmasında birinci Mehmet Oymak, ikinci Hanifi Söylemez, üçüncü Ercan Ekinci'ye Nizip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özkan Gökçek tarafından, Yumurta Taşıma Yarışmasında birinci Osman Çalışkan, ikinci Mesut Kalkın, üçüncü İbrahim Kalaycı'ya Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Veliddin Çiftçi tarafından, Halat Çekme Yarışmasında birinci biyoloji bölümü öğrencileri, ikinci gıda bölümü öğrencileri, üçüncü dış ticaret ikinci öğretim bölümü öğrencilerine Nizip Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özge Akdoğan tarafından, Makarna Yeme Yarışmasında birinci Ahmet Göçmen, ikinci Oğuz Koca, üçüncü Osman Arslan'a Öğretim Görevlisi Ali Çapan tarafından, Fıstık İçi Çıkarma Yarışmasında birinci olan Deniz Altınbaş'a Öğretim Görevlisi Abdurrahman Akın tarafından ödülleri takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nizip'te 'Ödül Töreni' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement