Nürnberg'den Türkiye'deki Engelli Vatandaşlara Destek - Son Dakika
Güncel

Nürnberg'den Türkiye'deki Engelli Vatandaşlara Destek

Nürnberg\'den Türkiye\'deki Engelli Vatandaşlara Destek

Nürnberg'den Türkiye'deki engelli vatandaşlara destek Merkezi Nürnberg'de bulunan Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu, Türkiye'ye tekerlekli sandalyeler göndererek, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor.

21.04.2015 14:14

Nürnberg'den Türkiye'deki engelli vatandaşlara destek

Merkezi Nürnberg'de bulunan Elele Engellilere Yardım Konfederasyonu, Türkiye'ye tekerlekli sandalyeler göndererek, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Konfederasyon Başkanı Cengiz Hocazade birçok ülkede şubeleri olduğunu belirterek, Türkiye'de Kaymakamlıklar ve resmi kuruluşlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini tespit ettikleri akülü veya aküsüz sandalyeleri THY ve TIR 'larla ücretsiz gönderdiklerini söyledi.

Hocazade, şimdiye kadar Türkiye'ye 200 adet sandalye ilettiklerini vurgu yaparak, iki adet sandalyeyi de Viyana'ya göndereceklerini belirtti.

ANNE OLARAK ENGELLİLERİN IZDIRABINI ANLIYORUM

Elele Konfederasyonu ikinci Başkanı Türkan Altınışık da bir anne olarak engellerinin ıstırabını anlıyorum şeklinde konuşarak, Biz her zaman yardıma hazırız dedi.

ENGELLİLERDEN SORUMLU ENGELLİ

Elele Engelliler Konfederasyonu, Engellilerden sorumlu Mesut Bulan da kendisi gibi engellilere yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, yardım bizim görevimiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg'den Türkiye'deki Engelli Vatandaşlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement