Nürnberg Uyum Meclisi Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Nürnberg Uyum Meclisi Adayları Tanıtıldı

Nürnberg Uyum Meclisi Adayları Tanıtıldı

Dha DIŞ HABER- Nürnberg uyum meclisi adayları tanıtıldı Taner Tüzün Nürnberg 4 Şubat (DHA)- Nürnberg'de altı yılda bir yapılan ve 13 Mart tarihinde gerçekleşecek Uyum Meclisi'ne aday olanlar, belediye tarihi salonunda yapılan bir toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı.

04.02.2016 23:52

Dha DIŞ HABER- Nürnberg uyum meclisi adayları tanıtıldı

Taner Tüzün Nürnberg 4 Şubat (DHA)-

Nürnberg'de altı yılda bir yapılan ve 13 Mart tarihinde gerçekleşecek Uyum Meclisi'ne aday olanlar, belediye tarihi salonunda yapılan bir toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı. Belediye Meclis Üyesi Aynur Kır'ında hazır bulunduğu tanıtımda, Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Ulrich Maly, tamamı yabancı kökenli olan adaylara hitaben bir konuşma yaparak, başlangıçta Yabancılar Meclisi olan kuruluşun, sonradan Uyum Meclisi adını aldığını söyledi. Maly, 30 sandalyeli Uyum Meclisine 81 kişinin aday olduğunu vurguladı. Meclis adaylığına 22 Türkün aday oldu.13 Mart tarihinde belirlenen 10 noktada saat 8-18 arası oy kullanılabilecek. Bir kişinin 12 oy hakkı bulunuyor ve bir adaya en fazla 3 oy verilebilecek. Buna göre seçmenler 12 oyu tek tek,ikişer ikişer veya 4 adaya 3'er oy şeklinde kullanabilecek.

Türk Adayların İsimleri Şöyle

Suna Açıkgöz, Tahir Aksu, Ali Arslan, Celalettin Avcı, Cengiz Avcı, Mehmet Ali Cardak, Hediye Erdem, İbrahim Gençalioğlu, İclal İyidinc, Bülent Karagülle, Yakup Keskin, Sevcan Keten, Mustafa Kızıltepe, Serkan Köylüoğlu,Volkan Küccük, Kamber Özdemir, Tuba Pfeilschifter, İlhan Postaloğlu, Yasin Sağlık, Hilal Toptaş, Celal Turhan ve Lemia Yiyit.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg Uyum Meclisi Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement