O SÜRÜCÜYE 9 BİN 563 LİRA PARA CEZASI - Son Dakika
Güncel

O SÜRÜCÜYE 9 BİN 563 LİRA PARA CEZASI

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde motosikleti, yüzüstü yatarak kullanan ve sosyal medyada gündem olan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı.

23.11.2022 12:57  Güncelleme: 16:05

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde motosikleti, yüzüstü yatarak kullanan ve sosyal medyada gündem olan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Motosiklet sürücüsü O.K.ye, trafik güvenliğini tehlikeye sokmama, kurallara uymama ve kask takmama suçlarından 9 bin 563 lira ceza kesildi.

Fethiye ilçesinin Karaçulha Çevre Yolu'nda giden kasksız sürücü, bir anda motosikletinin üzerine yüzüstü yattı. Motosikleti yüzüstü yatarak kullanan ve zaman zaman hızını 100 kilometreye kadar çıkaran sürücü hem kendi can güvenliğini hem de trafikte bulunanların hayatını tehlikeye attı. Trafikte seyir halindeki araçlarda bulunanlar tarafından cep telefonu ile görüntülenen motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, sosyal medyada tepki topladı.

İlçe merkezinde polis tarafından durdurulan motosiklet sürücüsü O.K.'ye, trafik güvenliğini tehlikeye sokmama, kurallara uymama ve kask takmama suçlarından 9 bin 563 lira ceza kesildi.

O SÜRÜCÜYE 9 BİN 563 LİRA PARA CEZASI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel O SÜRÜCÜYE 9 BİN 563 LİRA PARA CEZASI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement