Obez Ambulansının Sedyesi Arızalanınca - Son Dakika
Güncel

Obez Ambulansının Sedyesi Arızalanınca

Obez Ambulansının Sedyesi Arızalanınca

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında sıkıştığı otomobilden kurtarılan kadın, obez ambulansına alınmak istenirken sedye arıza yaptı Arızanın giderilememesi üzerine başka bir ambulansa bindirilen kadın, hastaneye kaldırıldı

16.07.2013 12:33

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında sıkıştığı otomobilden kurtarılan kadın, obez ambulansına alınmak istenirken sedye arıza yaptı. Arızanın giderilememesi üzerine başka bir ambulansa bindirilen kadın, hastaneye kaldırıldı.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde böbrek rahatsızlığı çeken Şadiye Maden'i (56) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren Mustafa Maden yönetimindeki 05 LN 393 plakalı otomobil, Kıran Mahallesi'nde hastane yoluna girmek isterken şarampole devrildi.

Kazada, Şadiye Maden aşırı kilosu nedeniyle araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ve sivil savunma ekipleri, kurtarma aracıyla önce otomobili yola aldı. Daha sonra araçtan çıkarılan Maden'e, burada sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Şadiye Maden, hastaneye götürülmesi için çağrılan obez ambulansına konulmak istendi. Sedyeye alınan Maden, sedyenin hidrolik sistemindeki arıza nedeniyle tüm çabaya karşın ambulansa alınamadı.

Sağlık ekipleri arızayı gideremeyince, obez ambulansının sedyesinden indirilen Maden, başka bir ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, sürücü ile otomobilde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Obez Ambulansının Sedyesi Arızalanınca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement