Oda Müziğinde Resital Gecesi: - Son Dakika
Güncel

Oda Müziğinde Resital Gecesi:

Oda Müziğinde Resital Gecesi:

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta Piyano sanatçısı Kamerhan Turan ve Viyolonsel sanatçısı İzzet Nazlıaka sahne aldı.

20.12.2016 09:33

Konseri Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka'da izledi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde, piyano sanatçısı Kamerhan Turan ve Viyolonsel sanatçısı İzzet Nazlıaka sahne aldı. Manuel De Falla, Benjamin Britten, L.V. Beethoven gibi bestekârların eserlerini başarılı bir şekilde yorumlayan sanatçılar, konser sonrası büyük alkış aldılar.

Konsere eşi İzzet Nazlıaka'yı izlemeye gelen Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka" Eskişehir, kültür ve sanat alanında çok ilerlemiş bir kentimiz. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sanata ve sanatçıya verdiği değer ile örnek bir belediyecilik teşkil ediyor. Bu tür etkinliklerin özellikle içinden geçtiğimiz bu karanlık günlerde ülkemizde birleştirici ve bütünleştirici etki yaratacağını düşünüyorum. Sanatın birleştiriciliğine bugün her zaman olduğundan çok daha fazla ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e, teşekkür ediyorum. Eskişehir'in kültür ve sanat hayatına olan katkıları inanıyorum geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de devam edecek. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oda Müziğinde Resital Gecesi: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement