Öfkeli Koca Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Öfkeli Koca Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Eyüp'te 1 yıldır ayrı yaşadığı eşi Hatice Topçu'yu barışmaya ikna edemeyen kızgın koca dehşet saçtı.

14.01.2015 16:53  Güncelleme: 17:03

Edinilen bilgilere göre yaklaşık 1 yıldır eşi Hatice Topçu’dan ayrı yaşayan Murat Topçu, bir süredir barışmak için çaba sarf ediyordu. İddialara göre evlilik sürecinde eşi Murat Topçu’dan sürekli şiddet gören Hatice Topçu, eşinin barışma isteğine yanaşmayarak savcılıktan kendisine koruma, eşine de uzaklaştırma kararı aldırdı. Bunun üzerine çiftin üç çocuğu da yurtlara verildi.

Koruma’nın sona ermesi üzerine eşi tarafından tekrar rahatsız edilmeye başlayan Hatiçe Topçu, bunun üzerine bir kez daha savcılıktan koruma talep etti. Talebi kabul edilen Hatiçe Topçu, aynı gün eşinin buluşma ısrarını geri çevirmeyerek kabul etti. Eşi Murat Topçu ile Eyüp Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki boş arsada buluşan Hatiçe Topçu, barışalım diyen eşini bir kez daha ret etti. Bunun üzerine çılgına dönen öfkeli koca belinden çıkardığı silahla Hatiçe Topçu’nun başın ateş etti. Eşini tek kurşunla vurarak öldüren öfkeli koca ardından namluyu kendi başına çevirerek tetiğe bastı ve intihar etti.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, çiftin öldüğünü belirledi. Adli Tıp moguna kaldırılan çiftin cenazesi yapılan incelemenin ardından ailelere teslim edildi. Koca Murat Topçu’nun cenazesi memleketi Ordu’ya gönderilirken talihsiz kadın Hatiçe Topçu’nun cenazesi Eyüp Camisinden kaldırıldı.

Eyüp Camisindeki cenaze namazında Hatiçe Topçu’nun yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kardeşinin ölümü ile yıkılan Hatiçe Topçu’nun ağabeyi Yavuz Baylan, uzun süre kardeşinin tabutu başında gözyaşı döktü. 3 çocuk annesi Hatice Topçu’nun naaşı kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığında toprağa verildi.

Daha önce Murat Topçu tarafından tuzağa düşürülerek darp edilen ve ayakları kırılan Hatice Topçu’nun ağabeyi Yavuz Baylan, "Devamlı tehdit ediyordu. En sonunda yapacağını yaptı. Kardeşimize buluşmak istediğini söylemiş. Benim de bacağımı kırdı. Biz savcılığa verdik. Akli dengesi yerinde değildi. Uzaklaştırma kararı alınmıştı. Çocukları da şu an yurtlarda. 3 çocuğu var. Dün kardeşim telefonla görüşmüş, onu bir şekilde buluşmaya ikna etmiş. Bir el ateş edip vurmuş, daha sonra kendini vurmuş" dedi.

Acılı baba Kemal Baylan ise, "Bir süre önce korum kararı alındı bitmişti. Tekrar müracaat edildi. Dün çıkmış. Tam koruma yapacakları gün demek ki adam biliyordu artık. Benim çocuğumun ayaklarını kırdı. Biz yine barıştırırız dedik. İki ailenin arasına bulmak düşer bir baba olarak. Bizim inancımızda damat da bir evlattır. Ama ne yapacaksın" ifadelerini kullandı.

Olay yerindeki görgü tanıkları çiftin birlikte sigara içtiklerini belirterek, ‘‘Birbirlerine yüksek sesle bağırıyorlardı. Bir saat sonra olay yerine baktığımızda ikisi de kanlar içinde yerde yatıyordu.’’ dedi.

MEHMET ALTUNIŞIK

Öfkeli Koca Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öfkeli Koca Önce Eşini Öldürdü Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement