
Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevinden 7 Haziran'da yapılacak seçimde milletvekili adayı olmak için istifa eden Mehmet Ceylan, AK Parti'ye yaptığı başvuruyu geri çekti.
OĞLU DA AYNI PARTİDEN ADAY OLUNCA GERİ ÇEKİLDİ
Ceylan, 7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti milletvekili aday adayı olduğunu; ancak oğlunun da aynı partiden milletvekili aday adayı olması üzerine adaylıktan vazgeçtiğini ifade etti.
AK Parti Genel Merkezi'ne aday adaylığının iptali için dilekçe verdiğini vurgulayan Ceylan, "Bazı basın yayın organlarında çıkan 'baba, oğul adaylar' şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ben adaylığımın iptali için gereken müracaatı yaptım, milletvekili aday adayı değilim." dedi.
Son Dakika › Güncel › Oğlu da Aynı Partiden Aday Olan Bakan Yardımcısı, Adaylıktan Çekildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.