Öğrenciler Harçlıklarını Kobanê ve Şengalilerle Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Harçlıklarını Kobanê ve Şengalilerle Paylaştı

Öğrenciler Harçlıklarını Kobanê ve Şengalilerle Paylaştı

Kobanê ve Şengal için başlattılan yardım kampanyasına Dicle Üniversitesi öğrencileri de topladıkları harçlıklarıyla kampanyaya destek verdi.

11.11.2014 21:59

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Kobanê'den gelen mülteciler ve Şengalliler için daha önce üniversite yerleşkesinde yardım standı açtı. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi önünde açılan yardım standında toplanan yaklaşık 3.500 TL ile öğrenciler aldıkları kuru gıda yardımını Sümerparkta bulunan Rojava deposuna ulaştırdı. Öğrenciler ayrıca kuru gıda dışında topladıkları giyside Rojava deposu yetkililerine teslim etti.

Öte yandan İstanbul'da bulunan Ay Eğitim Araştırma ve Yardım Vakfı (Ay Vakfı) 10-15 yaş arası çocuklar için topladığı kışlık montu Sümerparkta bulunan Rojava deposuna teslim etti. Kobanê ve Şengal için yardımda bulunmak ya da yardım paketlerini teslim etmek isteyenler Sümerparkta bulunan Rojava deposuna başvuruda bulunabilir. Bireysel ya da kurumsal olarak yapılan tüm yardımlar makbuz karşılığında alınıyor. Yardımlar belirli bir sayıya ulaştığında ihtiyaç dahilinde tırlara yüklenerek Rojava ve Şengal'le gönderiliyor.

Kuru Gıdaya İhtiyaç Var

Sümerpark Rojava deposunda görevli olarak çalışanlar Kobanê ve Şengal bölgesinde özellikle kuru gıdaya ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrenciler Harçlıklarını Kobanê ve Şengalilerle Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement