Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Gaziantep'te eğitim öğretim yılının bitmesi ile birlikte 480.352 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

15.06.2013 16:23

Şehitkâmil İlçesi'nde bulunan Nilgün-İsmet Akınalan İlkokulu ve Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi

Nilgün-İsmet Akınalan İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Milletvekilli Derya Bakbak, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, "Yoğun bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Göreve geldiğimizden bu yana Gaziantep eğitimin için çaba sarf eden valimiz Sayın Erdal Ataya teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz büyük emek sarf ettiler. Onların emekleri ile bugün güzel bir tören düzenliyoruz. Velilerimizin büyük gayreti var. Her süreçte bizimle beraber oldular. Öğrencilerimize ve velilerimize şunu hatırlatmak istiyorum. Öğrencilerimiz dinlenmeyi hak ettiler. Dinlenmenin yanında yaz tatilini iyi değerlendirmeliler. Öğrencilerimize Şehitkâmil Belediyemizin katkısı ile lunapark bileti dağıtıyoruz. Hem eğlensinler hem de çalışsınlar."dedi.

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her fırsata eğitime destek verdiklerini belirtti.

Gaziantep valisi Erdal Ata, "Dokuz aylık yorucu bir dönemden geçtik. Öğrencilerimizi hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Başarılı öğrencileri tebrik ediyorum. Zayıf alan öğrencileri de ders çalışmalarını tavsiye ediyorum. Velilerimizin çocuklara destek vermelerini istiyorum. Yazın aktivelerle geçirmelerini, kitap okumalarını istiyorum."dedi.

Törende başarılı öğrencilere belgeleri verildi. Nilgün-İsmet Akınalan Ortaokulu birincisi Kazım Tuğkan plaketini Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement