Öğrencilerden Başkan Özcan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Başkan Özcan'a Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Başkan Özcan\'a Teşekkür Ziyareti

Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a destekleri nedeniyle teşekkür etti.

03.06.2013 10:46  Güncelleme: 11:03

TÜBİTAK tarafından hazırlanan Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına hazırladığı ´Geçmişten Geleceğe Kültürel Bir Rota: Via Egnetia ve Keşan´ adlı proje ile Tarih dalında Bölge Birincisi olarak büyük bir başarı elde eden ve böylece Ankara´da düzenlenen final yarışmasına katılan ve burada da finale gelen 18 proje arasında Türkiye 4.olan Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Proje Ekibi öğrencileri Gizem Özkan ve Hazal Dizdaroğlu ile Okul Müdürü Osman Başak ve Tarih Öğretmeni Melda Ernez 31 Mayıs 2013 Cuma günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında ekibi tebrik eden Özcan, bu sıralamanın da güzel bir sıralama olduğunu belirterek "Bizler de bu ekibimize gerekli maddi desteği her zaman sağladık. İlçemizde bu tür başarılar imza atan ekiplerimize ve öğrencilerimize her zaman gerekli desteği sağlamaya çalışıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz" dedi.

Osman Başak' da, kendilerine destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti ve ekibini bir kez daha kutladı.

Başak ayrıca Bu büyük başarının elde edilmesinde bizden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Hasan DURUER´e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZCAN´a, Kaymakamımız Sayın Bekir DINKIRCI´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Feryaz YÜKSEL´e, Projeye danışmanlık yapan Tarih Öğretmenimiz Melda ERNEZ´e, projeye gönül ve emek veren öğrencilerimiz Hazal DİZDAROĞLU ve Gizem ÖZKAN´a, Okul Aile Birliği Üyelerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Başkan Özcan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement