Öğrencilerden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış

Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Samandöken Köyü İlköğretim Okulunun bakım ve onarımını yapıldı.

23.05.2012 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

Gaziantep Üniversitesi Nizip Yerleşkesi Nizip Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik 1.Sınıf öğrencileri tarafından, Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Samandöken Köyü İlköğretim Okulunun bakım ve onarımını yapıldı.

Samandöken Köyü İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen etkinliğe; Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

Toplumsal Duyarlılık Proje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdağ, üniversite - toplum bütünleşmesini sağlamak ve bu kapsamda okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bakım ve onarım çalışması yaptıklarını söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Akdağ, "Projede bize destek olan başta Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yavuz Coşkun olmak üzere Toplumsal Duyarlılık Projesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Yerleşkesi Toplumsal Duyarlılık Projesi Koordinatörü Öğr.Gör.Fikret Alıncak'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, böyle bir proje ortaya koydukları için Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Projenin üniversite - halk bütünleşmesine güzel bir örnek olduğunu belirten Karadeniz, bu tür projelerin devam ettirilmesi gerektiğini vurguladı.

Program sonunda etkinliğe katılan öğrencilere Gaziantep Özel Primer Hastanesi tarafından gönderilen hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement