Öğrencilere Kokteyl Verildi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Kokteyl Verildi

Öğrencilere Kokteyl Verildi

Mehmetçik Dershanesinin açılışı dolayısıyla öğrencilere, Siirt Orduevinde bir kokteyl verildi.

09.11.2012 14:47

Mehmetçik Dershanesine Kayıt Yaptıran Öğrencilere Kokteyl Verildi

Siirt Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğinde 3. Komando Tugay Komutanlığınca açılan Mehmetçik Dershanesi, 2012-2013 eğitim-öğretime başladı.

Mehmetçik Dershanesine bu yıl Siirt il merkezinde 154, Eruh ilçesinde de 65 öğrenci olmak üzere toplam 219 öğrencinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Orduevinde verilen kokteyle katılan Vali Ahmet Aydın, son yıllarda eğitime yapılan yatırımlara dikkat çekti. Eğitime yapılan her bir yatırımın, çok önemli ve anlamlı olduğunu vurgulayan Vali Aydın, "Valilik olarak, eğitim her zaman bizim birinci önceliğimizdir. Son yıllarda yaptığımız programlı, planlı ve projeli çalışmalar sayesinde, geçen yıl Yükseköğretim Geçiş Sınavında Türkçe-Sosyal alanda Türkiye ikincisi olduk. Bu yıl ise, Lisans Yerleştirme Sınavında en başarılı on il arasında girmeyi başardık. Elde edilen bu başarıda Mehmetçik Dershanesi de büyük katkı yapmıştır. Maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen ve okullarında başarılı olan öğrencilere, önemli bir fırsat sunmuştur. Dolayısıyla ilimizdeki eğitime vermiş oldukları katkılardan dolayı, 3. Komando Tugay Komutanımız Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken'e başta olmak üzere Mehmetçik Dershanesinde görevli tüm personele teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Vali Ahmet Aydın, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, devam eden kitap okuma kampanyası hakkında bilgi verdi ve çok kitap okumalarını tavsiye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilere Kokteyl Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement