Öğrencilerin Karne Hediyesi "El İşi Atkı ve Bere" - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin Karne Hediyesi "El İşi Atkı ve Bere"

Erzurum'da, Ankara Keçiören Gençlik Merkezi ve Yakutiye Gençlik Merkezi'nin iş birliğiyle düzenlenen "İyilik Ağacı" kapsamında örülen atkı ve bereler kentteki bir okulda karne heyecanı yaşayan öğrencilere "karne hediyesi" olarak dağıtıldı.

21.01.2018 15:16

Erzurum'da, Ankara Keçiören Gençlik Merkezi ve Yakutiye Gençlik Merkezi'nin iş birliğiyle düzenlenen "İyilik Ağacı" kapsamında örülen atkı ve bereler kentteki bir okulda karne heyecanı yaşayan öğrencilere "karne hediyesi" olarak dağıtıldı.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Keçiören Gençlik Merkezi ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi'nin gönüllüleri kendi elleriyle atkı ve bere ördü.

Proje kapsamında örülen atkı ve bereler 6 ay soğuk havanın hakim olduğu Erzurum'daki Gazi Ortaokulu'nda kar heyecanı yaşayan öğrencilere "karne hediyesi" olarak hediye edildi.

Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz, yaptığı açıklamada, Keçiören Gençlik Merkezi'nden, gençlik merkezimize gelen bu teklifin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Farkındalık oluşturan bu çalışmanın amacının kış günü ihtiyacı olan öğrencilerin üşümemeleri için herkesin üzerine düşeni yapması ve toplum bilincine taşımaktır. Emanetlerini ihtiyaçlı ve başarılı öğrencilere ulaştırdık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerin Karne Hediyesi 'El İşi Atkı ve Bere' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement