Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir öğrencinin arkadaşıyla şakalaşırken merdiven boşluğuna düşme anı görüntüsünün basınla paylaşılması olayına soruşturma başlattı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, konuyu kendilerinin basından öğrendiklerini belirterek, "Bir ay önce yaşanmış bir olay. Yaşanan olayın görüntüsünü biz kurum olarak hiçbir basın kuruluşu ile paylaşmadık. Bu görüntülerin bugün tüm ulusal basına servis edildiğini öğrendik. Şimdi müdürlük olarak bu görüntülerin kimin tarafından ne maksatla verildiğini araştırıyoruz. Sorumluların bulunması için soruşturma başlatılmış durumdadır. Bu konu için iki müfettiş görevlendirildi. Konu hakkında Milli Eğitim Bakanlığı bilgilendirilecek" denildi.
Olay, yaklaşık bir ay önce bir lisede yaşanmış ve teneffüs zili çaldıktan sonra öğrencilerin dışarıya çıktıkları sırada bir öğrenci merdiven korkuluklarından kayarken boşluğa düşerek yaralanmıştı. - KARAMAN
Son Dakika › Güncel › Öğrencinin Merdiven Boşluğuna Düşme Görüntüsüne Soruşturma - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?