Öğüt, İlçe İlçe Dolaşıp Bayram Kutladı - Son Dakika
Güncel

Öğüt, İlçe İlçe Dolaşıp Bayram Kutladı

Öğüt, İlçe İlçe Dolaşıp Bayram Kutladı

Ensar Öğüt, İzmit Fethiye Caddesi halk kutlaması ve İzmit Merkez ilçe'deki kutlamanın ardından Gebze CHP İlçe örgütündeki kutlamalara katıldı

19.10.2013 10:49

"Aday kim olursa olsun aynı kadro ile yine karşınızda olacağız"

CHP Ardahan milletvekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylık çalışması yürüten Ensar Öğüt, İzmit Fethiye Caddesi halk kutlaması ve İzmit Merkez ilçe'deki kutlamanın ardından Gebze CHP İlçe örgütündeki kutlamalara katıldı. İl başkanı Yalçın Kuşkan, İlçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte partililerin bayramını kutladı.

Gebze'nin ardından Dilovası CHP ilçe başkanlığı İrtibat bürosunu ziyaret eden Öğüt, CHP ilçe başkanı İsmail Kaya ve Dilovası Belediye başkan adayı Ercan Dalkılıç ile birlikte partililer ve vatandaşların bayramını kutladı. Demokratik kitle örgütünün temsilcilerinin de katıldığı bayramlaşmada Öğüt'e vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Öğüt, Çayırova CHP İlçe Örgütünün Bayramlaşmasına da katıldı. Öğüt, buradaki kutlamalara Büyükşehir Belediyesi aday adayları Prof. Dr. Ali Akpınar ve keramettin Gençtürk ile birlikte katıldı. Bayramlaşmaya Çayırova Kurucu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Timur Koç ile diğer aday adayı Dr. Mustafa Anaç da katıldı. Öğüt, hem bayramların önemine değindi hem de yerel seçimlerin kazanılması için birlik ve beraberliğin önemini anlattı. Öğüt, "adayımız kim olursa olsun aynı kadro ile yine karşınıza geleceğiz"dedi.

Son durak ise, Darıca CHP İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Selman Kösali, Belediye başkan aday adayları Cengiz Hamşioğlu ve Yakup Törk'ün de katıldığı bayramlaşmada Öğüt, bayramda olduğu gibi birlik ve coşku içinde yerel seçimlere asılmak gerektiğini anlattı. Öğüt, gidemediği ilçeleri ise telefonla arayıp kutlamada bulundu.

Ensar Öğüt, her ilçede kutlamalar sonrasında partililere ve vatandaşlara ithal ete karşı kurban pazarlarında start verdiği ve bayram sonrası da süreceğini söylediği kampanyası hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğüt, İlçe İlçe Dolaşıp Bayram Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement