Okul Aile Birliği Üyelerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Okul Aile Birliği Üyelerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti

Okul Aile Birliği Üyelerinden Ünver\'e Nezaket Ziyareti

Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, Genel Müdür Ali Kaplan başkanlığında Hasan Ünver'e nezaket ziyaretinde bulundu.

27.02.2013 09:30

Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, Genel Müdür Ali Kaplan başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaptan, Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt ile yöneticiler Tülay Taşkın,Meryem Özdizdar, Pınar Çetin ve Yıldız Tunçkanat, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ettiler.

Ünver ziyarette yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Öğrenci velilerinin eskisinden çok eğitim ile daha fazla ilgilendiklerini dile getiren Ünver "Okulların hepsi bizim okullarımız.Burada önemli olan Fiziki şartların yani kalitenin e eğitim şartlarının yarışa sunulmasıdır..Bu rekabet iki alanda yapılmalı.Onun için insanlar tercihlerini de bu şekilde yapabilmeli.Öğrenci velileri günümüzde çocuklarının geleceği ile artık fazlasıyla ilgililer. Geçmişte öyle öğrenci velileri vardı ki, çocuklarının kaçıncı sınıfa gittiğini bile bilmezlerdi, bazıları da okulun nerede olduğunu bilmezdi. Ama günümüzde artık öğrenci velileri, çocuklarının eğitim süreçlerine tahmin edilenden daha fazla önem verir hale geldi. Zaten böyle yaptığımızda Türkiye'de toplumsal başarıdan söz edilebilir."dedi.

Kardelen Koleji Genel müdürü Ali Kaplan'da ,Okul Aile birliğinin eğitim standardının daha üst noktalara taşınması yönünde önemli görevler yürüttüğünü ifade ederek,okul aile birliğinin eğitim sürecinde en önemli yardımcıları konumuna ulaştığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okul Aile Birliği Üyelerinden Ünver'e Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement