"Okuyun ve Sorgulayın" - Son Dakika
Güncel

"Okuyun ve Sorgulayın"

"Okuyun ve Sorgulayın"

Sultanbeyli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Katı Atık Aktarma Merkezi'nin konukları belediyede staj yapan öğrenciler oldu.

02.01.2018 15:20

İstanbul ilçeleri arasında sadece Sultanbeyli'de olan Katı Atık Aktarma Merkezi'nin bu haftaki konukları belediyede staj yapan öğrenciler oldu. Aktarma Merkezini gezen öğrenciler, merkezle ilgili kısa film gösteriminin ardından çevreyle ilgili bilgiler aldı.

Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Arslan'ın Katı Atık Aktarma Merkeziyle ilgili sunumunun ardından konuşmasını gerçekleştiren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Kendimizi her anlamda yetiştirmeliyiz. Marka ilçelerden biri olma yolunda hızla ilerliyoruz." diye konuştu.

Küresel güçlerin insanların sadece kendisi için yaşamaya zorladıklarını belirten Başkan Keskin, "Biz sadece kendimiz için yaşamıyoruz, çevremizdeki herkes için, dünyadaki her bir vatandaşın iyiliği için yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Birleşmiş Milletler'deki Kudüs oylamasına da değinen Keskin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın atmış olduğu adımların meyvesini hep birlikte topluyoruz. Netice itibariyle Türkiye olarak mücadele ediyoruz. Ülke için çok hainimiz birikmiş. İşte bunlardan biri FETÖ. Türkiye'nin bütün kılcal damarlarına girerek her türlü hainliği yaptılar. Tüm terör örgütleriyle mücadele ancak kendimizi yetiştirerek mümkün olabilir." dedi.

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Bolca okuyun, kitabı önemseyin, düşünün ve sorgulamayı asla bırakmayın." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Okuyun ve Sorgulayın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement