Olimpiyatlar Öncesi Brezilya'da Işid Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Olimpiyatlar Öncesi Brezilya'da Işid Operasyonu

Olimpiyatlar Öncesi Brezilya\'da Işid Operasyonu

Brezilya Adalet Bakanı Alexandre de Moraes, planlanan terör saldırısının pasifize edildiğini ve saldırı planlayan kişilerin yakalandığını açıkladı.

22.07.2016 13:52

Brezilya Adalet Bakanı Alexandre de Moraes, planlanan terör saldırısının pasifize edildiğini ve saldırı planlayan kişilerin yakalandığını açıkladı. Güvenlik güçlerinin cep telefonlarında ve internette geçen yazışmaları incelediği ve olası bir saldırı konusunda tüm önlemleri almaya çalıştıklarını vurguladı.

Bazı cihatçı kanalların, Rio Olimpiyatları'nı hedef göstermesi sonrasında tüm tehditlerin araştırıldığı dile getirildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Olimpiyatlar Öncesi Brezilya'da Işid Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement