"Önemli Olan Birlikte Üretmek" - Son Dakika
Güncel

"Önemli Olan Birlikte Üretmek"

"Önemli Olan Birlikte Üretmek"

Başkan Kocaoğlu'nun TMMOB ziyaretinde önemli mesajlar verildi.

12.10.2012 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Dönem Sözcüsü Ferdan Çiftçi ile oda başkan ve temsilcilerinin katıldığı sohbet toplantısı, Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Kent değerlerinin korunması adına daha sıkı dialog kararı alınan ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fügen Selvitopu da hazır bulundu.

Plan ve projelerini hayata geçirirken katılımcı olmaya dikkat ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Önemli olan birlikte çalışıp bir şeyler üretmektir" dedi. Yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacağını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, seçim sürecine geç girilmesinin kent için daha yararlı olacağını belirterek, aksi bir durumun "enerji israfı yaratacağını" bildirdi.

"Yerelde kalkınma" hedefinde çalışmalarına devam ettiklerini de vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Hepimiz bir geminin içindeyiz. Göreve geldiğimden bugüne altyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bu yüzden bizden sonra görevi devralacak olan başkanın iki önemli görevi olacak: Bir tanesi kent dönüşümü, diğeri ise tarihi bölgelerin ayağa kaldırılması çalışmaları" diye konuştu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu'na teşekkür eden oda başkanları, belediye ve odaların işbirliği içinde çalışmalarını yürütmesinin önemine değindi. Hiçbir siyasi ve maddi beklentilerinin bulunmadığını kaydeden TMMOB başkanları, "Toplumun yararına olacak her çalışmada desteğe hazırız. Sıkıntıları birlikte aşalım" mesajı verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Önemli Olan Birlikte Üretmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement