Orduspor Bonus ile Kazanacak - Son Dakika
Güncel

Orduspor Bonus ile Kazanacak

Orduspor Bonus ile Kazanacak

DenizBank mor beyaz renklere gönül veren Ordulu taraftarlara özel "Orduspor Bonus Card"ı hayata geçirdi.

04.01.2012 15:09

Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan Ordu spor Bonus ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunacak.

DenizBank, spor kulüpleriyle işbirliğini güçlendirerek artırmaya devam ediyor. Orduspor ve DenizBank işbirliği ile mor beyaz renklere gönül veren taraftarlara özel "Orduspor Bonus Card" hayata geçirildi. Orduspor'a özel ilk kart olma özelliği taşıyan ürünün tanıtım toplantısı 4 Ocak 2012, Çarşamba günü Padya Otel'de yapıldı. Tanıtım toplantısına DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Orduspor Başkanı Dr. Nedim Türkmen ve DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk katıldı.

Spor kulüplerimizin en büyük destekçisiyiz

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada Orduspor ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Orduspor'un Türk futbolunda Karadeniz'in çok önemli bir temsilcisi olduğunun altını çizen Ateş, "Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye'de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Orduspor Bonus'la hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanarak kartlarıyla yapacakları her alışverişte kulüplerine de katkıda bulunacaklar. Orduspor Bonus'un bu büyük taraftar kitlesi ile 2 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz. Taraftar kartları ile bugüne kadar tüm kulüplerimize toplam 4 milyon TL gelir yarattık. DenizBank olarak spor kulüplerimizin en büyük destekçisiyiz. Bu çerçevede futbol kulüplerine tanımladığımız kredi limiti 206 milyon dolara ulaşmış durumdadır ve halen 169 milyon dolar riskimiz devam etmektedir" dedi.

Orduspor Başkanı Dr. Nedim Türkmen ise tanıtım toplantısında, "DenizBank reklam sponsorluğu ile atmış olduğumuz temeli Orduspor Bonus Card çalışmasıyla pekiştiriyoruz. Proje kapsamında başta Ordu ili olmak üzere tüm taraftarımızın projeye destekleri bizleri mutlu edecektir. Küçük bütçelerle kulübümüzü Süper Lig kulübü haline getirdik. Gelinen bu noktada en büyük desteği Orduspor'un büyük ve saygıdeğer taraftarıyla paylaşmak ve projelerimizi geliştirmek hedefindeyiz. Ordu halkı ve Orduspor taraftarı olarak inanıyorum ki Orduspor Bonus Card projesinde ilimiz bir marka haline gelecektir. Yüksek oranda kart satışı yapılması ve kulübümüze yeni gelir kaynakları oluşması yönünde büyük beklentiler içindeyiz. Orduspor'a gönül vermiş herkesi Orduspor Bonuslu olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

"Orduspor'la anlaşmaktan mutluyuz"

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise toplantıdaki konuşmasında Türkiye'nin önemli takımlarından biri olan Orduspor ile işbirliği yapmanın heyecanını duyduklarını belirtti. Ertürk, "Odaklandığımız niş market anlayışından hareketle öncelikli sektörlerimizden biri olan spor kulüpleri konusunda taraftara yönelik uygulamalarımız devam ediyor. Bildiğiniz gibi 4 büyük takımla kart programı olan tek bankayız. Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor ve Mersin İdman Yurdu'ndan sonra Ordu Spor ile de anlaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Bu işbirliğinde iki taraf da kazanacak. Tüm Orduluları karttan edinmeye davet ediyorum." dedi.

Orduspor Bonus'un getirdiği ayrıcalıklar

Lansmana özel, Mart 2012 sonuna kadar Orduspor Bonus Card başvurusu onaylananlara 20 TL, kartla yapılan ilk 50 TL alışverişe 15 TL olmak üzere toplam 35 TL bonus hediye edilecek.

Orduspor Bonus Card'a sahip olanlar Türkiye'nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus'un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.

Kart sahipleri; anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.

Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.

Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.

Orduspor kazandıkça kart sahibi de kazanacak.

Yapılan tüm alışverişlerden kulübe belirli oranda bir katkı payı aktarılacak. Kart sahipleri yaptıkları her harcama ile hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine katkıda bulunacaklar.

Visa payWave altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Orduspor Bonus Card'la, 35 TL ve altındaki ödemeler bozuk para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecek.

Orduspor Bonus'a tüm DenizBank Şubelerinden, 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığı'ndan, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı'ndan veya www.denizbank.com web sitesinden başvurulabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orduspor Bonus ile Kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement