Örnek Aile Sağlığı Merkezi - Son Dakika
Güncel

Örnek Aile Sağlığı Merkezi

Örnek Aile Sağlığı Merkezi

Dursunbey 2 nolu aile sağlığı merkezini Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ziyaret etti.

22.02.2012 23:16  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de bir çok aile sağlığı merkezine örnek olarak gösterilen Dursunbey 2 nolu aile sağlığı merkezi yeni ve modern görünümü ile dikkat çekiyor. Dursunbey Belediyesinin destekleri ile Modernize edilen aile sağlığı merkezini Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz ziyaret etti. Dursunbey Sağlık grup başkanı Hakkı Özçoban ve 2 Nolu aile sağlığı merkezi doktoru İsmail Mert'in kapıda karşıladığı Belediye Başkanına yenilenen ve Özel bir hastaneyi anımsatan merkez gezdirildi.

Öncelikle sıra sistemini Başkan Yılmaz'a tanıtan Doktorlar bu sistemin merkeze büyük kolaylık sağladığını belirttiler. Ayrıca vatandaşların kendi aile doktoru görevli ya da izinli olsun bu sistemin otomatik olarak hastayı bir sonraki doktora aktardığını belirten Doktor İsmail Mert sistemin örnek teşkil ettiğini belirtti.

Daha sonra Dursunbey Belediyesinin destekleri ile tamamlanan Engelli muayene merkezi Başkan Yılmaz'a gezdirilirken buranın engelli ve yaşlı hatsalar için büyük bir kolaylık sağladığı vurgulandı. Engelli ve yaşlıların merdiven çıkmadan rahatça tedavi olabildiklerini belirten Sağlık grup başkanı Hakkı Özçoban desteklerinden Dolayı Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'a teşekkürlerini sundu.

Buranın ardından Sağlık merkezinin yenilenen muayene odalarını gezen Başkan Yılmaz şunları ifade etti. "Sağlık sektörü son zamanlarda insan hayatının vazgeçilmez hizmetlerinden biri haline geldi. İlçemizde bu sektörde büyük gelişmeler yaşanmakta. Aile sağlığı merkezimiz gerçekten yeni hali ile özel bir hastaneyi aratmayacak kadar güzel olmuş.

En önemlisi de engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın düşünülerek onların rahatlıkla gelip muayene olabilecekleri muayene merkezi olduğuna inanıyorum. Engelli ve Yaşlı vatandaşlarımız için birçok hastanede bulunmayan böyle bir merkezin kurulacağını duyduğumuzda Belediye olarak tereddüt etmeden destek olalım istedik. Bu hizmetin tüm Dursunbeyli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Aile sağlık merkezinde bulunan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz Aile hekimlerini odalarında ziyaret ederek kolaylıklar diledi. İncelemelerinin ardından Sağlık merkezinden ayrılan Başkan Yılmaz Sağlık grup başkanı Hakkı Özçoban ve Doktor İsmail Mert'e teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Örnek Aile Sağlığı Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement