Osman Çetin Görevini Devraldı - Son Dakika
Güncel

Osman Çetin Görevini Devraldı

Osman Çetin Görevini Devraldı

Osman ÇETİN, MHP Antalya İl Başkanlığı görevini devraldı.

06.04.2012 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Nisan Pazar günü yapılan MHP Antalya 10. Olağan İl Kongresinde, MHP Antalya İl Başkanlığına seçilen Osman Çetin, görevi eski İl Başkanı A. Adnan Kaya'dan devraldı.

MHP Antalya İl Teşkilatında yapılan yapılan devir teslim töreninde eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, törende ilk konuşmayı yapan A. Adnan Kaya; "Kongrede başkan seçilen arkadaşımız Osman Çetin'e hayırlı olsun diyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bunlara inanmış insanlarız. Delege teveccühünü göstererek yeni il başkanı'nı seçmiştir. Bizim dileğimiz ve arzumuz yeni seçilen yönetimin MHP'nin tek başına iktidarı için ciddi çalışmalar yapmasıdır ve bu manada kongrede kaybeden bir liste olarak, bir il başkanı olarak yeni seçilen yönetimin başarılı olması için bize düşen ne varsa, samimi bir şekilde, hesap kitap yapmadan yanlarında olduğumuzu buradan, sizlerin huzurunda beyan ediyorum. Biz bu hareketi sokakta bulmadık. İçinde büyüdük. Yoğrulduk, bu noktalara geldik. Bayrak artık Osman Çetin'dedir. Kendi şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına kendisine başarılar diliyorum." dedi.

Kaya'dan sonra söz alan yeni İl Başkanı Osman Çetin ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "Görevi devraldığımız İl Başkanımıza bügüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra aynı hizmetlere üstüne birşeyler katarak, daha başarılı olmak için eski yönetici arkadaşlarımız, eski başkanlarımız ve yeni yönetici arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışarak, daha fazla hizmet etmeye, daha fazla oy almaya, önümüzde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ve genel seçimlerde en fazla oyu alıp top yekün mücadeleye bugünden itibaren başlıyacağımıza ve hiç bir arkadaşımızın kırgınlık ve dargınlık içinde olmuyacağına biz inanıyoruz." dedi.

Toplantı sonrası basın mensuplarının listeye yapılan itirazlar hakkında sorduğu soruya cevap veren Çetin; "Dört tane listeyle seçime girildi. Dört listenin tamamına giren aday arkadaşlarımız hepsi bizim arkadaşlarımızdır. Bu konuda hiç bir sıkıntı olmamıştır ve olmayacaktır. Listemize 3 tane asil, 7 tane yedek yönetim kurulunda değişiklik olmuştur. Sonuç olarak listede bulunan arkadaşlarımız tamamı MHP'nin içinden gelen arkadaşlarımızıdır. Kendilerine karşı herhangi bir ayrımcı yaklaşımda bulunulmayacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osman Çetin Görevini Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement