Osmangazi Kaçağı Affetmiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmangazi Kaçağı Affetmiyor

Osmangazi Kaçağı Affetmiyor
07.05.2012 14:27

Osmangazi Belediyesi, Bursa'nın uzun yıllardan beri en önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmayla kararlı mücadelesini sürdürüyor.

İlçenin dört bir yanında kaçak yapılaşmayı mercek altına alan belediye ekipleri, kaçak yapıları yerle bir ediyor.

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından tespit edilen ve gerekli yasal işlemleri yapılan Zafer Mahallesi 34. Gül Sokak'ta bir binanın üzerine çıkılan kaçak kat ekipler tarafından yıkıldı. Çevik kuvvetin geniş güvenlik önlemleri eşliğinde kaçak inşaatın yer aldığı sokağa giren yıkım ekipleri, durdurma kararına rağmen devam eden inşaatı yerle bir etti.

Kaçak yapılaşmayla mücadelenin aralıksız süreceğini dile getiren belediye yetkilileri vatandaşları uyardı. Kimsenin mağdur olmaması vatandaşların yasal olmayan imalatlara yönelmemesini isteyen yetkililer, aksi takdirde binalarının yıkılacağını herkesin bilmesi gerektiğini kaydettiler. Yetkililer, yıkımların aralıksız olarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi Kaçağı Affetmiyor - Son Dakika


Advertisement