Osmaniye Büfeci Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Büfeci Başından Vurularak Öldürüldü

Osmaniye Büfeci Başından Vurularak Öldürüldü

Büfeci başından vurularak öldürüldü Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde büfe işletmecisi 50 yaşındaki Bayram Can, işyerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü.

11.12.2015 11:36

Büfeci başından vurularak öldürüldü

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde büfe işletmecisi 50 yaşındaki Bayram Can, işyerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 21.45 sıralarında Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çevre esnafından bir kişi akşam sigara almak için büfeye gittiğinde, işyeri sahibi 2 çocuk babası 50 yaşındaki Bayram Can'ı kanlar içinde hareketsiz halde görünce durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Can'ın öldüğü belirlendi. polis ekipleri yaptıkları olay yeri incelemesinde Bayram Can'ın av tüfeğiyle başından vurulduğunu belirledi. Olay yerini güvenlik çemberine alan polis, cinayet ile ilgili delil ararken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu da çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan incelemelerin ardından Bayram Can'ın cenazesi, Kadirli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, zanlı ya da zanlıları yakalamak için başlatılan soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. Bayram Can'ın ölüm haberini alıp olay yerine gelen yakınları da sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Büfeci Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • isimle ne alakası var: kim yapmış niye böyle gelişmiş haberleri vermiyorsunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement