Osmaniye - Şehit Eşi: O Benim Canımdı, Aşkımdı, Aslan'ım Aslanlar Gibi Gitti - Son Dakika
Güncel

Osmaniye - Şehit Eşi: O Benim Canımdı, Aşkımdı, Aslan'ım Aslanlar Gibi Gitti

Osmaniye - Şehit Eşi: O Benim Canımdı, Aşkımdı, Aslan\'ım Aslanlar Gibi Gitti

Şehit Polis Aslan, Osmaniye'de Gözyaşlarıyla Uğurlandı

27.07.2010 20:00

ŞEHİT POLİS ASLAN, OSMANİYE'DE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde teröristlerin polis otosunda düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan 4 polis memurundan 34 yaşındaki Hasan Aslan, memleketi Osmaniye'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende, şehit eşi Nurcan Aslan, "O benim canımdı, aşkımdı. Aslan'ım aslanlar gibi gitti" dedi.

Adana'daki törenin ardından Osmaniye'de Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki baba evine getirilen Aslan'ın cenazesi, buradan da Tehçi Köyü mezarlığına götürüldü.

Şehit polis memurunun baba ocağına getirilişi sırasında eşi 29 yaşındaki Nurcan Aslan, "Ölmedi benim kocam. Erkekçe çıksalardı karşısına. Ben kocamla gurur duyuyorum. O benim canımdı, aşkımdı. Aslan'ım aslanlar gibi gitti" diyerek metanetli ve dik bir duruş sergiledi.

Şehit polisin oğlu Atakan da polis şapkası ile dedesinin yanında cenaze namazında saf tuttu. İl Müftü Yardımcısı Hüseyin Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polis Hasan Aslan gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Törene Osmaniye Vali Yardımcıları Hayrettin Çiftçi, Yüksel Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye - Şehit Eşi: O Benim Canımdı, Aşkımdı, Aslan'ım Aslanlar Gibi Gitti - Son Dakika


Advertisement