Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde jandarma tarafından durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir valiz içerisinde 21 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan valizin sahibi V.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Uyuşturucu kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma yürüten Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana- Gaziantep otoyolunda oluşturduğu kontrol noktasında, plakası açıklanmayan bir yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Ekipler, otobüsün bagajında bir valiz içerisinde 21 kilo esrar ele geçirdi. Esrara el koyan jandarma, valizin sahibi olduğu saptanan yolcu V.Ö.'yü gözaltına aldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen V.Ö. 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan tutuklandı. - Gaziantep/ Nurdağı
Son Dakika › Güncel › Otobüsle Esrar Sevkiyatına Tutuklama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.