Otomobil Dereye Uçtu: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Dereye Uçtu: 4 Yaralı

Otomobil Dereye Uçtu: 4 Yaralı

Zonguldak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aydınlatma direğine çarptıktan sonra yaklaşık 8 metre yükseklikten dereye uçtu.

14.06.2013 20:17  Güncelleme: 10:32

Zonguldak'ta sürücüsünün aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aydınlatma direğine çarptıktan sonra yaklaşık 8 metre yükseklikten dereye uçtu. Kazada 2'si ağır, 4 kişi yaralandı. Ters dönen araçtan kendi imkanlarıyla dışarı çıkan yaralılardan, Acil Tıp Teknisyeni olan sürücü Halim Öztürk, kendi de yaralı olmasına rağmen 3 arkadaşına sağlık görevlileri gelene kadar ilk müdahaleyi yaptı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Asma Mahallesi'nde meydana geldi. Gümüşhane'de, Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 21 yaşındaki Halim Öztürk, izinli olarak geldiği memleketinde bir arkadaşından emanet olarak aldığı otomobil ile oturdukları Asma Mahallesi'ne giderken, virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, yolun kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra korkulukları kırarak 8 metre yükseklikten Üzülmez Deresi'ne uçtu. Ters dönen araçta sürücü Halim Öztürk'ün yanı sıra üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Sezer Türkmen, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalışan 21 yaşındaki İlhan Gün ve kardeşi üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Cihan Gün yaralandı. Hurdaya dönen araçtan kendi imkanları ile çıkan yaralılar dere kenarında yardım bekledi. Kazanın ardından olay yerine ambulanslar, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Dereye Uçtu: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement