Otomotiv Sektörü Kokteyl'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Otomotiv Sektörü Kokteyl'de Buluştu

Otomotiv Sektörü Kokteyl\'de Buluştu

İZMİR AUTOSHOW Fuarı kapsamında fuarın ikinci günü İZFAŞ tarafından katılımcı firmalara yönelik olarak kokteyl düzenlendi.

26.10.2013 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Uluslararası Fuarı Alanı 4 no'lu holde, Klasik & Spor Otomobiller Sergisi alanında organize edilen kokteyle;İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Necip Kalkan, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, İzmir Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Birol Akgöz ile İZFAŞ Genel Müdür Yrd. Zeki Karatay, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Gecenin ev sahipliğini üstlenen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs ve EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğsektör temsilcileri ile bir araya geldi; sektörün durum değerlendirmesi ile fuardan gelecek yıllarda beklentiler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

1974 model International Harvester Pickup Musclekasasında verilen mini konser büyük beğeni topladı, geceye renk kattı.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği'nin (EGOD) destekleri ile düzenlenen İZMİR AUTOSHOW – 8'inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı 27 Ekim 2013 Pazar günü sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Otomotiv Sektörü Kokteyl'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement