'Özbek Hoca' Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

'Özbek Hoca' Son Yolculuğuna Uğurlandı

\'Özbek Hoca\' Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytinburnu'nda İhsan İlmi Hizmetleri ve Yardımlaşma Derneğinin önünde kurşunlanarak öldürülen 'Özbek Hoca' lakaplı Abdullah Buhari son yolculuğuna uğurlandı.

12.12.2014 14:41  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

*Önceki gün Zeytinburnu'nda İhsan İlmi Hizmetleri ve Yardımlaşma Derneği'nin önünde kurşunlanarak öldürülen 'Özbek Hoca' lakaplı Abdullah Buhari son yolculuğuna uğurlandı.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Abdullah Buhari'nin cenazesi tabut içerisinde Fatih Camii'ne getirildi. Cenazeye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda kişi katıldı. Kalabalık, Fatih Camii'nin avlusundaki duvara, Buhari'nin fotoğrafının da bulunduğu 'İslam düşmanı Kerimov döktüğü kanda boğulacak' yazılı pankart astı. Cenaze namazından önce Buhari için dualar edildi. Ardından cuma namazından sonra Buhari'nin cenaze namazı kılındı. Bu arada, Buhari'nin eşi ve çocuğu cenaze namazı kılınana kadar tabutun başından ayrılmadı. Buhari'nin eşi de cenaze namazını tabutun yan tarafında kıldı. Çevredekiler Buhari'nin eşini tabutun yanından güçlükle uzaklaştırdı. Daha sonra Abdullah Buhari'nin cenazesi tekbir getirilerek omuzlara alındı ve Eyüp Mezarlığı'na defnedilmek üzere cenaze aracına konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Özbek Hoca' Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement