Özel ALEV Okulları "Tanıtım Günü" - Son Dakika
Güncel

Özel ALEV Okulları "Tanıtım Günü"

Özel ALEV Okulları "Tanıtım Günü"

Özel Alev İlköğretim Okulu 28 Nisan'da öğrenci adaylarına ve velilere kapılarını açıyor!

24.04.2012 16:10

Özel ALEV İlköğretim Okulu, 28 Nisan 2012, Cumartesi günü saat 10:30'da düzenlenen "Tanıtım Günü" ile tüm velilere ve öğrenci adaylarına kapılarını açıyor!

Avusturya Liseliler Vakfı tarafından kurulan Özel ALEV Okulları "Tanıtım Günü"nde veliler; okul yöneticileri ile tanışarak sorularını sorma imkanı yakalarken, çocuklar da kendileri için özel olarak hazırlanan aktivitelerle, okulu tanıma fırsatı bulacaklar.

Özel ALEV İlköğretim Okulu; Türkçenin yanında Almanca ve İngilizceye de hakim, sosyal yönleri güçlü, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini yaşatmaya gönül veren dünya insanları yetiştirmeyi hedefleyen, bu hedefe ulaşmak amacıyla öğrencilerine yüksek kaliteli eğitim veren, her yönüyle zenginleşmiş bir okul ortamı yaratmayı öncelikli görevi olarak görüyor. Okul binasının benzersiz doğası içinde eğitim görme şansına sahip öğrencilere, doğayı koruma ve zenginleştirme bilinci kazandırılıyor. Çevre bilincinin yanı sıra; okuma geceleri, yazı-çizi geceleri, orienteering yarışmaları, kayak yarışmaları, sportif turnuvalara katılım olanakları, öğrenci ve velilere konser, söyleşi, tiyatro programları ile öğrencilerin okul içindeki ve dışındaki sosyal yaşamları da destekleniyor.

Türkiye'nin tek "Orff Model Okulu" unvanına sahip olan Özel ALEV Anaokulu ve Özel ALEV İlköğretim Okulu'nda öğrenciler, Carl ORFF tarafından geliştirilen, müzik, dans ve hareketin birlikte kullanıldığı Orff Eğitimi ile eğitiliyor.

Özel ALEV Okulları; çocukları ilköğretim birinci sınıfa ve ara sınıflara başlayacak aileleri, öğrenci adaylarıyla birlikte okulu tanımak, kayıtlar ve eğitim hakkında bilgi alabilmeleri amacıyla, 28 Nisan 2012, Cumartesi günü saat 10:30'da Özel ALEV İlköğretim Okulu'nun, Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek, ara nakil sınavının da yapılacağı Tanıtım Günleri'ne bekliyor.

Özel ALEV İlköğretim Okulu'nun ara nakil sınavı; 1 Haziran 2012, Cuma günü saat 13:00'de tekrar gerçekleştirilirken, Özel ALEV Anaokulu'nun "Tanıtım Günleri" ise; 5 Mayıs 2012, Cumartesi günü 11:00'de yeniden velilere ve öğrencilere sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel ALEV Okulları 'Tanıtım Günü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement