Esenyurt'ta bir taksi şoförü aldığı yolcu tarafından yüzünden ve kulağından bıçaklanarak yaralandı. Kanlar içinde kalan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
KAÇARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI
Olay, Esenyurt Doğanası Caddesi üzerinde geçtiğimiz hafta meydan geldi. 34 TAT 32 plakalı ticari takside taksi şoförünün arabadan indiğini gören yolcu, kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Coşkun tedavi altına alındı.
"HER YERİMDEN KAN FIŞKIRIYORDU"
Olayın şokunu hala yaşadığını söyleyen taksi şoförü Kenan Coşkun, "Yolcuyu Merter'den Esenyurt'ta götürürken yolcu arkadan bıçak ya da ustura gibi bir şeyle bana saldırdı. Onu elinden alır almaz taksinin içinden dışarıya çıktım. Dışarıya çıktığımda da her yerimden kan fışkırıyordu" dedi.
"VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞ"
Taksicilerin hayat güvencesi olmadığını belirten Kenan Coşkun, "Verilmiş sadakam varmış. Allah beni çoluğuma çocuğuma bağışladı" diye konuştu.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Son Dakika › Güncel › Taksi Şoförü, Arabasına Binen Yolcu Tarafından Bıçaklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)