Özel harekat polisi kocasını kendi tabancasıyla öldürdü, "Bunu hak etmişti" diye bağırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Özel harekat polisi kocasını kendi tabancasıyla öldürdü, "Bunu hak etmişti" diye bağırdı

16.07.2021 09:41  Güncelleme: 09:46

Samsun'da yaşanan olayda, kavga ettiği eşi Yasemin Çitil tarafından kendisine ait tabancayla vurulan Özel Harekat polisi Emrullah Çitil, 1'inci kattaki evlerinin balkonundan düştü. Eşinin balkondan yeniden ateş açması sonucu yüz üstü düştüğü kaldırımda ağır yaralanan Emrullah Çitil, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından "Bunu hak etmişti, ölmedi mi daha o?" diye bağıran Yasemin Çitil, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Hacı Ali İkinci Bulvarı'nda 5 katlı binanın birinci katında oturan özel harekat polisi memuru Emrullah Çitil (32) ile Karayolları Genel Müdürlüğünde memur olarak görev yapan eşi Yasemin Çitil arasında tartışma çıktı.

EŞİNİN VURDUĞU POLİS BALKONDAN DÜŞTÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Yasemin Çitil, eşinin beylik tabancasıyla 3 el ateş ederek Emrullah Çitil'i baş ve göğüs kısmından vurdu. Ağır yaralanan Çitil, evin balkonundan kaldırıma düştü.Yüzüstü beton zemine düşen Emrullah Çitil'e eşi balkondan 2 el daha ateş etti.

Karısı tarafından silahla vurulan özel harekat polis öldü

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi kaldırımda yaptıktan sonra yaralıyı kent merkezindeki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahaleye rağmen Emrullah Çitil, yaşamını yitirdi.

"ÖLMEDİ Mİ DAHA O?"

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde memur olduğu öğrenilen Yasemin Çitil, polis ekiplerince gözaltına alındı. Yasemin Çitil'in, polis ekiplerinin olay yerine geldiği esnada balkondan "Bunu hak ettin" dediği, gözaltı sırasında ise "Ölmedi mi daha o?" diyerek bağırdığı öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Karısı tarafından silahla vurulan özel harekat polis öldü
Karısı tarafından silahla vurulan özel harekat polis öldü
Karısı tarafından silahla vurulan özel harekat polis öldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özel harekat polisi kocasını kendi tabancasıyla öldürdü, 'Bunu hak etmişti' diye bağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhemmed Muhemmed :
    Bu nasıl iş aga kim kime dum duma daha olmedimi o demesi hayret çok kızmış olmalı polisle evlenen kadınların normal olmadığını düşünüyordum bu ve benzer haberlerde duydum şimdi daha çok inandım 10 14 Yanıtla
  • Yaşar Sönmez Yaşar Sönmez :
    Kadın kesin şizofreni hastası.Merhuma Allah rahmet eylesin 10 13 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement