Özsüt Şimdi de NCity'de - Son Dakika
Güncel

Özsüt Şimdi de NCity'de

Özsüt Şimdi de NCity\'de

Korkmaz Çiçek ve Necati Temiz'in yaptığı Özsüt, Gebze'den sonra ikinci şubeyi İzmit NCitiy'e açtı.

30.10.2012 11:29

Gebze Center'da ki ilk şubesiyle büyük beğeni toplayan ve %100 yerli üretim ve satış yapan Özsüt, bundan böyle İzmitliler içinde hizmet verecek. Uzay Mutfak'ın ortaklarından olan Gebze'nin sevilen İşadamı Korkmaz Çiçek, bir marka haline gelen Özsüt'ün her geçen gün daha da büyüdüğünü belirterek herkesi Gebze Center ve NCity'de ki şubelerine davet etti.

ÖZSÜT MARKA OLDU

NCity'de ki şubenin yeni açılmış olmasına rağmen daha ilk günlerden büyük ilgi gördüğünü ifade eden Çiçek, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. Zengin ürün çeşidiyle Gebze'de en çok tercih edilen mekanlardan biri haline gelen Özsüt, kalitesiyle Ncity'de de beğeni topluyor. Konuklar Özsüt kalitesini yerinde tatmanın kendilerini mutlu ettiğini söylerken, Özsüt daha büyük hedefler ve yenilikler için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özsüt Şimdi de NCity'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement