Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuruları Başladı - Son Dakika
Güncel

Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuruları Başladı

Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuruları Başladı

Gebze'de başvurular, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'ne yapılacak.

20.02.2012 22:14  Güncelleme: 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe Müdürü Bilge Ercan Altıntaş, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ÖSYM tarafından 29 Nisan 2012 tarihinde 81 il merkezinde yapılacağını hatırlatarak

ÖMSS'ye; ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya ÖMSS'nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adayların başvuracağını açıkladı.

Başvurular 20 Şubat'ta başladı

Sınava girmesi gereken bu adaylar için başvuru süresinin 20 Şubat 2012 tarihinde başlayıp 2 Mart 2012 tarihinde sona ereceğini açıklayan Altıntaş şöyle devam etti, "Kuraya; ilköğretim/ilkokul/ortaokul mezunu olan veya ÖMSS'nin yapıldığı yıl itibariyle mezun olabilecek durumda olan özürlü adaylar başvuracaklardır. Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuru yapacaklardır. Sadece kuraya katılmak için başvuru yapacak adaylar için başvuru süresi 14 Mayıs 2012 tarihinde başlayacak, 25 Mayıs 2012 tarihinde sona erecektir.

İstenen belgeler

Tüm adayların başvuru yapmak için ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, İlçemizde oturanların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğünden başvuru yapacağı özür grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, kendileri için yukarıda belirtilen süreler içinde almaları gerekmektedir.

(İlçe Müdürlüğümüzce onaylanacak olan Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı Belgesi başvurularında adayların İlçe Müdürlüğümüze özür durumlarını belirten sağlık kurulu raporlarının aslı yada onaylı suretleriyle başvuru yapmaları gerekmektedir.) Ayrıntılı Bilgi 643 69 79 nolu telefondan ulaşabilirler."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement