Pakistan'da Silahlı Saldırı: 4 Ölü - Son Dakika
Güncel

Pakistan'da Silahlı Saldırı: 4 Ölü

Pakistan'ın güneybatısındaki Beluçistan eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi öldü.

15.07.2013 20:33

Pakistan'ın güneybatısındaki Beluçistan eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi öldü.

Polis, iki motosikletteki kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişinin, Beluçistan'ın merkezi Quetta şehrinin Mescid Rod bölgesinde rastgele ateş açması sonucu 4 kişinin öldüğünü bildirdi.

Saldırganların olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Bu arada, Hazaralıların haklarını savunan Hazara Demokratik Partisi, bildiri yayımlayarak saldırıyı kınadı, faillerin bulunmasını istedi. Pakistan'ın güneybatısında azınlık halinde yaşayan Şii Hazaralar ile Sünni Beluçlar arasında sık sık silahlı çatışmalar yaşanıyor.

Hazaralara yönelik son haftalarda düzenlenen bombalı saldırılarda yüzlerce kişi öldü.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in de kınadığı saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Bölgede Taliban, Leşker-i Cengavi ve milliyetçi Beluc militanlarının etkili olduğu biliniyor. - İslamabad

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan'da Silahlı Saldırı: 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement