Para Yoksa Kimlik De Yok! - Son Dakika
Güncel

Para Yoksa Kimlik De Yok!

Para Yoksa Kimlik De Yok!

Parası olmadığı için 6 çocuğuna nüfus cüzdanı çıkartamayan annenin feryadı yürekleri dağladı.

02.04.2013 21:36  Güncelleme: 08:14

Batman'da parası olmadığı için 6 çocuğuna nüfus cüzdanı çıkartamayan annenin dramı yürek burktu. Çocukların, kimlikleri olmadığı için tutuklu bulunan babalarını göremediği belirtildi.

6 ÇOCUĞUN HÜVİYETİ 39 TL

İluh Mahallesi 636. Sokak'ta ikamet eden Şen ailesinin dramı yürekleri burkuyor. 6 çocuk annesi 24 yaşındaki Fatma Şen, çocuklarının nüfus cüzdanlarının olmadığını belirterek, kimliklerin çıkartılması için 39 TL'ye ihtiyacının olduğunu söyledi. Eşi Cüneyt Şen'in Muş Cezaevi'nde tutuklu olduğunu dile getiren Fatma Şen, çocukların kimlikleri olmadığı için babalarını göremediklerini kaydetti. Anne Fatma Şen, 4 aylık ve 7 yaş aralığında olan 6 çocuğunun kimliklerine kavuşabilmesi için 39 TL'ye ihtiyaç olduğunu ifade ederek, "Batman Nüfus Müdürlüğü'ne gittim. Oradaki memurlar çocukların kimliklerini çıkartmak için işlem yaptılar. İşlemlerin sonunda benden kişi başına 6 lira 500 kuruş cüzdan parası istediler. Toplamda 39 TL yapıyor. Benim de hiç param olmadığı için çocuklarımın kimliklerini alamadım" dedi.

Kimlikleri bulunmayan 6 çocuğu için yardım beklediğini belirten Fatma Şen, "Kimlikleri olmadığı için hasta çocuklarıma yeşil kart çıkartamıyorum. Çocuklarım hasta olunca ne param var ne bir şeyim. Gücüm kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Devletimizden yardım istiyorum. Devletimiz herkese yardım yapıyor. Bize de yardım elini uzatmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Para Yoksa Kimlik De Yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement