Paris'teki Terör Saldırıları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Paris'teki Terör Saldırıları

14.11.2015 20:37

DİSK, KESK, TMMOB ve İstanbul Tabip Odası tarafından, Paris'te gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenler için Fransa Başkonsolosluğu önüne karanfil bırakıldı.

DİSK, KESK, TMMOB ve İstanbul Tabip Odası tarafından, Paris'te gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybedenler için Fransa Başkonsolosluğu önüne karanfil bırakıldı.

İstiklal Caddesi'ndeki Fransa Başkonsolosluğu önünde toplanan grup üyeleri "Terörü lanetliyoruz" pankartı açtıktan sonra terörü lanetleyen sloganlar attı.

Grup üyeleri adına açıklama yapan İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Samet Mengüç, Fransa halkının yasını kalpten paylaştıklarını belirterek, hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Mengüç, "Terörün dini, ırkı, mezhebi olmaz. Dünyada terörizmden zarar gören tüm masumlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnsanlık onuru adına terörden yaşamını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. Herkesi, dünyanın neresinde olursa olsun terör eylemlerini kınamaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup üyeleri, konsolosluğun merdivenlerinde mumlar yaktıktan sonra karanfil bıraktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paris'teki Terör Saldırıları - Son Dakika


Advertisement