Park Halindeki Traktör Yakılmak İstendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Park Halindeki Traktör Yakılmak İstendi

Park Halindeki Traktör Yakılmak İstendi
16.10.2014 12:37

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, park halindeki bir traktör kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek yakılmak istendi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, park halindeki bir traktör kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek yakılmak istendi.

Edinilen bilgiye göre, olay gece geç saatlerde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Yemlihan Tosun'a ait 02 KA 926 plakalı traktör, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılmak istendi. İnşaat halindeki evin garaj kısmında bulunan traktörün motor ve koltuk bölümü çevreden toplanan bez, odun, gazete ve naylon gibi malzemelerle ateşe verilmek istendi. Tutuşan malzemeler sadece traktörün koltuğunun yanmasına neden olurken, diğer yerler şans eseri alev almadan kendiliğinden söndü. Olay traktör sahibinin sabah uyandıktan sonra inşaata girmesiyle ortaya çıktı. Yaşanan durum sonrası emniyete haber verildi. Olay yeri inceleme ekipleri yanan traktör üzerinde inceleme yaptı. Traktörün kim ya da kimler tarafından yakılmak istendiği araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Traktör Yakılmak İstendi - Son Dakika


Advertisement