Pazarcının Kamyoneti Yandı - Son Dakika
Güncel

Pazarcının Kamyoneti Yandı

Pazarcının Kamyoneti Yandı

Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde, bir kamyonetin kasasında iyice söndürülmeden bırakılan teneke içindeki közlerden çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

01.01.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde, bir kamyonetin kasasında iyice söndürülmeden bırakılan teneke içindeki közlerden çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Kasadaki meyve sebzelerden bir bölümü de kullanılamaz hale geldi.

Bugün saat 11.30 sıralarında, Bozkurt'tan İnceler Mahallesi yönüne giden Pazarcı Ali Uygun (48) yönetimindeki 20 UA 310 plakalı kamyonetin kasasında seyir halindeyken yangın çıktı. Dumanları son anda farkeden Uygun, kamyonetini yolun kenarına çekip, itfaiyeyi aradı. Alevler, kamyonetin kasasındaki tentenin tutuşmasıyla kısa sürede büyüdü. Alevler kamyonetin şoför mahalinin bulunduğu bölüme ulaşmadan, gelen itfaiye ekibi tarafından su sıkılarak söndürüldü. Kamyonetin kasasında maddi hasar meydana geldi. Kasadaki sebze ve meyvelerden bir bölümü de zarar gördü.

Yangının Uygun'un ısınmak için teneke içinde yaktığı ateşi tam söndürmeden kamyonetin kasasına koyması nedeniyle çıktığı belirlendi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pazarcının Kamyoneti Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement