Pazarın Yüzde 80'İnde "BETA Kapi" İmzasi - Son Dakika
Güncel

Pazarın Yüzde 80'İnde "BETA Kapi" İmzasi

Pazarın Yüzde 80\'İnde "BETA Kapi" İmzasi

Gelişen trendleri ve yenilikleri takip eden Beta Kapı, otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin endüstriyel ayağındaki ağırlığıyla dikkat çekiyor.

17.04.2015 13:11

Endüstriyel kapı sektörünün lider kuruluşlarından Beta Motorlu Kapı Sistemleri, 32 yıldır uygun fiyat ve kaliteli ürün algısıyla faaliyet gösteriyor. Türkiye'nin otomatik kapılarla yeni tanışmaya başladığı dönemde bu sektöre adım attıklarını anlatan Beta Kapı Motorlu Sistemleri'nin kurucusu Ali Rehai Kızıltan, otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin endüstriyel ayağında Ege'nin yüzde 80'nin de Beta Kapı imzasının bulunduğuna dikkat çekti. Ali Rehai Kızıltan, "Öncülerinden olduğumuz otomatik kapı ve geçiş sistemleri sektöründe zamanla endüstriyel tip kapılar ağırlık kazandı. Bugün bir fabrikanın ihtiyacı olan tüm kapı ve geçiş sistemlerini yapabiliyoruz. Burada otomatik kapı ve geçiş sistemlerinin yanı sıra yükleme rampaları da yapıyoruz. Ağırlıklı endüstriyel çalışsak da konutlara yönelikte çözümlemelerimiz var. Gelişen trendler ve yenilikleri takip ediyoruz. Müşterilerimize en doğru ürünü, en ekonomik fiyata sağlıyoruz. Satış sonrasında en iyi servis ve hizmeti veriyoruz" dedi.

İkinci nesille yenilikçi yüz

Otomatik kapı ve geçiş sistemleri sektöründe kullanılan ürünlerin çoğunun ithal olduğuna dikkat çeken Ali Rehai Kızıltan, bunu yerlileştirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını ve başarılı da olduklarını dile getirerek, "Türkiye'de yüzde 100 yerli fotoselli cam kapıları biz ürettik. Bu bizim ikinci kuşakla birlikte hayata geçirdiğimiz yenilikçi yanımız. Bunun yanısıra gelişen teknolojiyle birlikte Yangına dayanımlı kapılar, Bahçe kapıları, Bariyer sistemleri, Garaj kapıları ve Motorlu Panjur sistemleri taleplerine de yanıt verebiliyoruz.

Atılım Zamanı

Kemalpaşa'da 3 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ali Rehai Kızıltan, "İlk yerimiz Bit Pazarı'ndaydı. Sonra Gıda Çarşısı'na geçtik. Daha sonra ise mevcut yerimize taşındık. Şimdi de gündemimizde yeni tesis yatırımı var. Bir yıl içinde bunu hayata geçireceğiz. Ayrıca, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan yatırım hamlesiyle birlikte buraya bir tesis kurduk. Bugüne kadar birikim yaptık. Şimdi atılım zamanı" diye konuştu.

Çürük Elmalara Dikkat

Her sektörde olduğu gibi bu alanda da merdiven altı ile ucuz Çin mallarının en büyük sorun olduğuna dikkat çeken Ali Rehai Kızıltan, bir yandan bunlarla bir yandan da aşırı rekabet koşullarıyla savaştıklarını belirterek şöyle devam etti: "Otomatik kapı sektörü rekabetin yoğun yaşandığı bir alan. Hırsa kapılarak fiyat düşüren ve zararına iş yapanlar önce sektöre zarar veriyor, sonra da kendilerine. Bunun örneklerini yaşadık, yaşıyoruz. Biz uygun fiyat ve kalitemizle 1983'ten buyana sindire sindire büyüyerek Beta ve Betkap markalarını oluşturduk. Onun için tüketicilerin mağduriyet yaşamaması adına servis verebilecek köklü firmaları seçmeleri gerekiyor. Ve kısa vadeli ucuzcu yaklaşım içinde olanlardan uzak durmaları kendi güvenlikleri açısından önemli."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazarın Yüzde 80'İnde 'BETA Kapi' İmzasi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement