Pazaryeri'nde Halk Toplantıları devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Pazaryeri'nde Halk Toplantıları devam ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Pazaryeri\'nde Halk Toplantıları devam ediyor
 Güncelleme: 

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kaymakamlığı her ay bir mahallede Halk Toplantıları düzenleyerek vatandaşları dinliyor.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kaymakamlığı her ay bir mahallede Halk Toplantıları düzenleyerek vatandaşları dinliyor.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay başkanlığında Doğanlar Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede Halk Toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Mahalle Muhtarı Sinan Erbay ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda vatandaşlar taleplerini bildirdi.

Altay vatandaşların taleplerini not ederken, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi. Bu toplantıların belli aralıklar yapılacağı anlatan Altay, belediye ile koordineli çalıştıklarını, sorunların kısa sürede çözüme kavuştuğunu dile getirdi.

Toplantıda, yeni hükümet konağı, otogar, kapalı pazar yeri, öğretmenevi, TOKİ, cami dernekleri ve tarla yolları konularında sorular da yanıtlandı.

Kaynak: AA