Pegasus'a "Yılın havayolu İşletmesi Yöneticisi" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Pegasus'a "Yılın havayolu İşletmesi Yöneticisi" Ödülü

Pegasus\'a "Yılın havayolu İşletmesi Yöneticisi" Ödülü

Öncü ve yenilikçi bakış açısıyla Türkiye'de havacılık sektörünü değiştiren Pegasus Hava Yolları, yöneticilerinin başarılı çalışmaları ile de adından söz ettiriyor.

13.05.2015 15:48

Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık Emniyeti Kurumu tarafından düzenlenen "Havacılığın Altın Kadınları" ödül töreninde "Yılın Havayolu İşletmesi Yöneticisi" ödülüne layık görüldü.

Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, Ankara'daki Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde Havacılık Emniyeti Kurumu tarafından düzenlenen "Havacılığın Altın Kadınları" ödül töreninde "Yılın Havayolu İşletmesi Yöneticisi" ödülüne layık görüldü. Nurçin Özsoy, ödülünü 13 Mayıs 2015'te Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde düzenlenen törende Havacılık Emniyeti Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Mehmet Tuncay'ın elinden aldı.

Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı ödül töreninde, Yılın Havayolu İşletmesi Yöneticisi ödülüne layık görülmekten Pegasus Hava Yolları ve şahsı adına büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Özsoy, şunları söyledi:

"Pegasus Hava Yolları olarak biz bir aileyiz. Biz her bir çalışanımızı Aile Bireyi olarak tanımlıyoruz. Başarı odaklı yaklaşımımız çerçevesinde, kabin ekiplerinin gelişimine önemli ölçüde kaynak ayırmaktayız. Bunun sonucunda, işini gerçekten isteyerek seçmiş, kurumuna bağlı, kendini geliştirmeyi hedef edinmiş kişilerle çalışmayı, onlarla birlikte geleceğe güvenle bakmayı hedeflemekteyiz. Güler yüzlü, çalışkan ve bilgili kabin ekiplerimiz, bu yöndeki çabalarımızda çok önemli bir yer tutuyor. Onların özverili çabaları sayesinde bugün 'Havacılığın Altın Kadınları' arasında olmaktan ve bu ödülü kucaklamaktan büyük memnuniyet duyuyorum."

Pegasus Hava Yolları, 1200 kişilik kabin ekibiyle misafirlerine en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor. Havacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Pegasus Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy ise 8 yıldır Pegasus Havayolları Kabin Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pegasus'a 'Yılın havayolu İşletmesi Yöneticisi' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement