Pençe-Şimşek Harekatı'nda 2 asker şehit oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pençe-Şimşek Harekatı'nda 2 asker şehit oldu

Pençe-Şimşek Harekatı\'nda 2 asker şehit oldu
09.07.2023 20:51  Güncelleme: 20:52

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu yaralanan 2 askerin hastanede şehit olduğunu duyurdu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu yaralanan 2 askerin hastanede şehit olduğunu duyurdu.

?Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 09 Temmuz 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P. Söz. Er Hasan Taş ve P. Söz. Er Furkan Günergök ağır yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pençe-Şimşek Harekatı'nda 2 asker şehit oldu - Son Dakika


Advertisement