Pera Palace, Anjelika Akbar ile Sezonu Açıyor - Son Dakika
Güncel

Pera Palace, Anjelika Akbar ile Sezonu Açıyor

Pera Palace, Anjelika Akbar ile Sezonu Açıyor

15 Ekim Cumartesi günü dünyaca ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar ile Cumartesi Sabah Konserleri'nin yeni sezon açılışını yapıyor.

05.10.2016 14:51  Güncelleme: 14:52

"Likafoni" başlıklı konserde, piyano repertuvarının Bach'dan Rus bestecilerine uzanan eşsiz eserlerinin yanı sıra, kendi uyarlamaları ve özgün besteleriyle de sahne alacak olan Anjelika Akbar, Nazım Hikmet anısına bestelediği "Yalnız Çınar" ve kendi uyarlaması olan "Çanakkale Türküsü"nü de ilk kez Pera Palace dinleyicisi için seslendirecek.

Yıl boyunca IDEA Müzik işbirliğiyle birçok etkinliğe imza atacak olan Pera Palace Hotel Jumeirah, sezon boyunca Grand Pera Balo Salonu'nun büyüleyici ambiyansında Kevork Tavityan & Fügen Yiğitgil, Meltem Cumbul & Can Okan, Cihat Aşkın, Cana Gürmen, Emre Aracı, Hakan Şensoy, Şafak Erişkin, Beste Tıknaz Modiri, Can Çakmur, Aurelia Visovan, Nemeth Quartet, Andrija Mincic, Emine Serdaroğlu ve Dilbağ Tokay gibi pek çok değerli sanatçıyı klasik müzik tutkunlarıyla bir araya getirecek.

Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl tüm sezonu kapsayan kombine bilet uygulamasının da olacağı Cumartesi Sabah Konserleri'nde, 8 konseri kapsayan kombine biletler 600 TL'den satışa sunulacak. Kombine kart sahipleri ayrıca yıl boyunca otel konaklamalarında, restoran ve bar harcamalarında ilave indirimlerden faydalanabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pera Palace, Anjelika Akbar ile Sezonu Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement