Perpa'daki Üst Geçit Çalışması Gece Devam Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Perpa'daki Üst Geçit Çalışması Gece Devam Etti

Perpa\'daki Üst Geçit Çalışması Gece Devam Etti
05.12.2012 08:48  Güncelleme: 10:51

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu Perpa önünde daralma yaşandığı gerekçesiyle Talatpaşa Köprüsü ve metrobüs durağında çalışma başlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, D-100 Karayolu Perpa önünde daralma yaşandığı gerekçesiyle Talatpaşa Köprüsü ve metrobüs durağının bulunduğu kısımda başlattığı çalışma gecede devam etti.

Söz konusu çalışma nedeniyle, Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahalleleri arasındaki yaya ve araç ulaşımını sağlayan Dereyolu

(Talatpaşa) köprüsü yıkılarak yeniden yapılmasının planlandığı inşaat sırasında yaya erişiminin aksamaması için köprüye alternatif geçici yaya üst geçidinin yapımı tamamlandı.

Çalışma nedeniyle, Perpa olarak bilinen Darülaceze Metrobüs Durağı 11 Aralık gününe kadar kapalı olacak.

Muhabir: Bayram Akcan

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Perpa'daki Üst Geçit Çalışması Gece Devam Etti - Son Dakika


Advertisement